Om Bloggtävlingar:

Jag är en tjej som älskar tävlingar online, och framför allt blogg tävlingar. Jag har själv faktiskt vunnit flera tävlingar, och vill nu försöka hjälpa andra att göra det samma.
Därför kommer jag har att tipsa om bra blogg tävlingar, med en länk till varje blogg tävling, så att den som är intresserad lätt kan delta med en gång!
Tävlingar på nätet kan nämligen vara ganska svåra att hitta om man inte läser varje blogg själv.
Så varför inte prova att delta i tävlingar på bloggar? Jag hjälper dig!

fredag 27 januari 2012

Vinn halsband

Carolines Smyckesskrin kan du vinna detta fina hjärthalsband, också ganska lämpligt till Alla Hjärtans Dag nu när jag tänker efter.
Du hittar tävlingen där du kan vinna halsbandet här, och tävlingen pågår fram till den 29:e januari. När det gäller detta pris har du med andra ord gott om tid på dig att få hem det i tid för Alla Hjärtans Dag.

7 kommentarer:

 1. Hej! Fann ingen mailadress eller kontaktlänk, så jag lägger en kommentar här och hoppas att det är OK. Jag vill berätta om en exklusiv och rolig tävling som jag har den stora äran att få blogga om på min heminrednings- och designblogg. Det är en fin vinst i potten av Pia Colan Design. Varmt välkommen och kika om det kan vara något för din Tävlingsblogg.

  http://jellon-jellon.blogspot.com/2012/01/exklusiv-tavling-om-lampan-krulltott.html

  Hälsningar från Märit på Jellon

  SvaraRadera
 2. Hej! Kolla gärna in vår nya tävling där man kan vinna presentkort från smyckesbutiken JFR.se! :) Det finns även en rabattkod på 30% att ta del av.

  https://www.facebook.com/events/226350470785907/

  SvaraRadera
 3. Se http://moliden12.blogspot.com/2012/02/vinn-en-odlingslampa.html
  En annan tävling.

  SvaraRadera
 4. Var med och tävla om produkter från Gunry :)

  http://magotsuku.blogg.se/2012/february/alla-hjartans-dag-tavling.html

  SvaraRadera
 5. Utlotting av Niveaprodukter, fem vinnare! http://makeupedia.se/nyheter/inslag-i-makeupedia/vinn-alla-hjartans-dag-kit-fran-nivea

  SvaraRadera
 6. Jag har en tävling på http://mammasaga.blogspot.com/2012/02/tavling-med-soul-to-you.html Var med & tävla & sprid vettja! :-)

  SvaraRadera
 7. Hej! Just nu kan man vinna presentkort på Deichmann sko hos Hey Sugar Magazine! http://heysugarmagazine.se/content/story/tävling-vinn-presentkort-på-deichmann-sko Det enda man behöver göra är att dela och motivera :)

  SvaraRadera